Put do uspeha Mynt flota 5

Put do uspeha

Put do uspeha

U predhodnim objavama ukazali smo da je upotreba električnih skutera najjisplativiji Put do uspeha u poslovnoj upotrebi dvotoškaša, uz naglasak da se pored zaštite životne sredine ostvaruju i značajni finansijski efekti kroz uštede na troškovima goriva i održavanja, a samim tim i uvećava profitabilnost samog poslovanja. Verovatno su velikom broju čitalaca finansijski podaci koje smo naveli izgledali nestvarno, ali se u tačnost naših tvdnji možete uveriti kroz sledeća dva primera.

Put do uspeha Meta Mate flota 3

Kompanija koja je među prvima shvatila isplativost eksploatacije električnih skutera je Meta Mate doo, partner Glovo-a i Bolt Food-a u Zagrebu i Rijeci, u Hrvatskoj, koja zapošljava više od 300 dostavljača. Inicijalno su u svoju flotu uveli 40 električnih skutera. Mnogi će pomisliti kako su u Hrvatskoj subvencije pri kupovini električnih vozila mnogo bolje nego u Srbiji, što je tačno, i da je to osnovni razlog za uvođenje električnih skutera u upotrebu. Međutim, o ekonomskoj isplativosti ovakvog poteza piše hrvatski portal Strujni krug.

Uz analizu ostvarenih ušteda navedeni portal zaključuje da čak i bez državnih subvencija, kompanija Meta Mate na godišnjem nivou štedi oko 77 000€, što im otvara mogućnost uvećanja flote kupovinom novih vozila i kreiranjem potencijala za dvostruko veću uštedu naredne godine.

Poučena fantastičnim uštedama, kompanija Meta Mate doo je donela odluku ne da udvostruči, već je svoju električnu flotu uvećala za još 250 električnih skutera!!! Pogledajte novu Meta Mate flotu!

Put do uspeha Mynt flota 3

Druga kompanija koja se uvrstila u lidere u upotrebi električnih vozila u poslovne svrhe je Mynt smart mobility iz Dubrovnika, koja je svoj poslovni model bazirala na iznajmljivanju električnih skutera, o čemu piše hrvatski portal Dulist.

Kompanija je na početku poslovanja kupila 50 skutera, i na osnovu pozitivnog iskustva sa trenutnom flotom, planira širenje kupovinom novih vozila.

Obe kompanije na put do uspeha su krenule u saradnji sa Citycoco Hrvatska. Želimo puno uspeha odvažnima!!!

Put do uspeha Mynt flota 5

Pronađi

Pronađi
Zatvori
Scroll to Top