Dostavna vozila

...na struju, da li se isplati?

Ekonomska i ekološka opravdanost

Koncepcija upotrebe radnih vozila na električni pogon se zasniva na činjenici da tokom eksploatacije vozila ekstremno brzo vraćaju investiciju kroz uštede na gorivu i održavanju. Pri tome aktivno doprinosite smanjenju zagađenja i očuvanju životne sredine!

Otkrijte koliko možete profitirati upotrebom električnih skutera! 

Dostavna i flotna vozila

Dostavna vozila i vozila namenjena flotnoj eksploataciji možete birati kroz više modela električnih skutera i motocikala u različitim konfiguracijama, koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i zahteve.

Bezbednost i upravljanje flotom

U flotna i vozila vozila namenjena dostavi, moguće je ugraditi najmoderniji CAN sistem i pametni BMS, što omogućava kontinuiranu bezbednost i upravljanje vozilima.

Oprema, baterije, i punjači

Vrlo važna opcija za nesmetan i kontinuiran rad vozila namenjenih poslovnoj ekspoataciji su zamenske baterije i brzi punjači.

Dostavna i flotna vozila

Dostavna vozila i električni skuteri namenjeni flotnoj eksploataciji iz našeg asortimana mogu se videti u mnogim zemljama sveta. Činjenica da policijske službe određenih država koriste vozila iz naše ponude čvrst je dokaz pouzdanosti i kvaliteta, kako samih vozila tako i naših flotnih uslova.

icon-scooter
Isporuka

Isporuka dostavnih skutera i motocikala u striktnim rokovima ugovorenim sa investitorom

icon-warranty
Garancije

Na dostavna i flotna vozila i baterije u vozilima ugovara se specijalna garancija sa investitorom.

icon-maintenance
Održavanje

Ugovorni uslovi održavanja sa investitorom. Rezervni delovi obezbeđeni najmanje 5 godina po isteku garancije.

icon-payment
Plaćanje

Uslovi, rokovi i način plaćanja se regulišu ugovornim odnosom sa investitorom.

Pri izboru dostavnih vozila i formiranju flote, zbog visine i ekonomske opravdanosti investicije, posebna pažnja se mora usmeriti na kvalitet, kako samog skutera ili motocikla na električni pogon koji će služiti kao radno vozilo, tako i na garantni period, pre svega baterije. Kvalitet, pouzdanost i vrhunska usluga osnovne su karakteristike naše flotne prodaje. Uslovi nabavke dostavnih i flotnih vozila koje obezbeđujemo su proistekli iz decenijskog iskustva proizvođača i distributera vozila koja nudimo, i zahteva brojnih zadovoljnih flotnih kupaca širom sveta….

Pronađi

Pronađi
Zatvori
Scroll to Top