Električni skuteri na kredit

Električne skutere na kredit od nedavno nudimo u saradnji sa Raiffeisen bankom ad Beograd. U ponudi su dva kreditna proizvoda, dinarski i dinarski Euro indeksirani krediti, sa ili bez učešća, bez prenosa zarade, i sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom (NKS).

Kod dinarskih kredita, fiksna nominala kamatna stopa iznosi 11,9%, učešće nije obavezno ali je moguće, dok je maksimalni rok otplate kredita 60 meseci.

Kod dinarskih Euro indeksiranih kredita, fiksna nominalna kamatna stopa iznosi 6,8%, minimalno učešće iznosi 30%, dok je maksimalni rok otplate kredita 84 meseca.

Kupovinom električnog skutera na kredit olakšaćete sebi, jer gotovinu koju ste namenili u te svrhe možete iskoristiti za neke druge potrebe.

Električni skuteri kupljeni na kredit otplaćuju rate kredita kroz fantastične uštede na gorivu (20 puta jeftinije od benzina) i na održavanju, te će Vaš električni skuter ili motocikl otplatiti sam sebe a da to i ne osetite!!!

Ukoliko koristite skuter sa SUS motorom, sigurni smo da je iznos novca koji izdvajate na mesečnom nivou za kupovinu goriva i za servisiranje, veći od mesečnog anuiteta otplate kredita.

Raiffeisen banka logo
Električni skuter na kredit

Pritiskom na taster „Kreditni kalkulator“ možete na svoj uređaj prebaciti šablon koji će Vam omogućiti da izračunate mesečnu ratu kredita i odlučiti koja je za Vas najpovoljnija opcija kupovine električnog skutera na kredit. U kalkulatoru su dati i primeri mesečnih rata kredita sa različitim rokovima otplate.

*U kreditnom kalkulatoru ćete dobiti informacije informativnog karaktera. Procenu kreditne sposobnosti, broj rata otplate, i visinu rate ugovarate sa Raiffeisen bankom.

Pronađi

Pronađi
Zatvori
Scroll to Top