Način plaćanja

Proizvode koje želite da kupite na https://citycocosrbija.org možete platiti nekim od sledećih načina: gotovinom u maloprodajnom objektu Prodavca, uplatnicom na šalteru poslovne banke i e-bankingom. Način plaćanja birate u poslednjem koraku procesa naručivanja. Dodatno, naše proizvode možete kupiti i putem bezkamatnog kredita kod Crédit Agricole banke.

Plaćanje uplatnicom

Plaćanje uplatnicom na šalteru poslovne banke, podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru bilo koje poslovne banke. Podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila, u predračunu, neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Pomenute podatke i instrukcije plaćanja možete uvek pogledati na stranici www.citycocosrbija.org/my-account. Na uplatnici obavezno navedite odgovarajući poziv na broj, koji je u stvari broj predračuna koji ste dobili. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice su spremni za isporuku.

Plaćanje nalogom za prenos

Ukoliko kupujete kao pravno lice, uplatu vršite na šalteru banke nalogom za prenos, ili putem Vaše on-line banking aplikacije. Podatke koje je potrebno navesti u nalogu za prenos dobijate putem e-maila, u predračunu, neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Pomenute podatke i instrukcije plaćanja možete uvek pogledati na stranici www.citycocosrbija.org/my-account. Na nalogu za prenos obavezno navedite odgovarajući poziv na broj, koji je u stvari broj predračuna koji ste dobili. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice su spremni za isporuku.

E-bankingom

Plaćanje E-bankingom podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-bankingom preko svog računara ili mobilnog telefona. E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša poslovna banka. Za više informacija konsultujte svoju banku kod koje posedujete tekući račun.

Podatke koje je potrebno navesti prilikom plaćanja dobijate putem e-maila, u predračunu, neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Pomenute podatke i instrukcije plaćanja možete uvek pogledati stranici www.citycocosrbija.org/my-account. Prilikom plaćanja obavezno navedite odgovarajući poziv na broj, koji je u stvari broj predračuna koji ste dobili.

Bezkamatnim kreditom

O ovom načinu plaćanja detaljne informacije, kao i obračun kredita ćete naći na stranici https://citycocosrbija.org/elektricni-skuteri-na-kredit/

Za dodatne informacije o načinima plaćanja možete nas kontaktirati na adresu elektronske pošte kontakt@zapmoto.rs.

Pronađi

Pronađi
Zatvori
Scroll to Top